Inspiration & Kunskap

[Film] 5 konkreta tips till en agil företagskultur

Vi vet alla vad agil systemutveckling innebär. Här lyfts frågeställningar som vad är agil företagskultur, är det det något som bara går att applicera på utveckling eller tror du precis som vi att man får bäst effekt av det agila arbetssättet om hela organisationen på ett företag tänker och jobbar agilt.

Agila Sverige är en konferens för alla som är intresserade av agila metoder och vill lära sig mer om hur man gör systemutveckling effektivare, roligare och mer värdeskapande.

Två av våra medarbetare och tillika konsulter, Mattias Lönnqvist och Homeria Tourandaz var där och pratade om agil företagskultur i ett blixttal på 10 minuter. De lyfter frågeställningar som vad är agil företagskultur, är det det något som bara går att applicera på utveckling eller tror du precis som vi att man får bäst effekt av det agila arbetssättet om hela organisationen på ett företag tänker och jobbar agilt.

I denna presentation får du 5 konkreta tips för att kunna styra om till en agil företagskultur.

Vill du veta mer eller få tips och råd om hur du gör för att få till en förändring och ett nytt sätt att arbeta i er systemutveckling OCH organisation, hör gärna av dig till oss så för att se hur vi kan hjälpa just dig. 

Skrivet av

Marie Sundbom

driver kommunikation, employer experience och marknadsfrågor på ADDQ. Hon blir extra lycklig av att utvecklas tillsammans med andra, när hjärtat får ta mest plats och när vi ser varandras olikheter som en styrka för att skapa en fantastisk helhet.

Prenumerera för mer nyheter och inspiration