En riktig God Jul och ett fantastiskt Gott Nytt År!

Press release

The Climate is a hot topic, which is why we need to find new sustainable ways to create energy.

Vi vill tacka så hjärtligt för detta året. Tack till vänner, kollegor, kunder, leverantörer och alla andra som vi har förmånen att på ett eller annat sätt känna. Vi ser fram emot ett nytt år tillsammans med er!

Omtanke är att ge framtid

Vi jobbar hela tiden med att göra saker bättre. Både för oss själva och för våra kunder men även för dem vars problem aldrig någonsin kan bli möjligheter eller det väldigt, väldigt sällan finns någon lösning på svårigheterna.
Vi bestämde oss för länge sedan för att vi vill ta ansvar för en bättre värld och ha en kultur där vi är med och bidrar till samhället och världen så mycket vi kan på olika sätt. Det betyder att vi har valt att stödja välgörande ändamål istället för att ge våra medarbetare julklappar.

I år går vårt bidrag till följande organisationer: 

I_a9wzSE_400x400Projektet A Working Future utbildar ungdomar i grundläggande kunskaper och färdigheter, som gör dem redo för att delta i mer formella, eller praktiska utbildningar. Dessa utbildningar är      skräddarsydda för att möta faktiska behov i de regioner där ungdomarna bor.

badges-welovementor-svart-RGBMentor Sverige är en ideell organisation som arbetar för att ge ungdomar i åldern 13-17 år självkänsla och kraft att växa genom mentorskap. Syftet är att stärka dem i att fatta positiva beslut och välja bort våld och droger.

klimatkompensationPengarna investeras i ett klimatvänligt projekt som inte hade blivit till utan finansiering från klimatkompensation. Ofta är det projekt inom förnybar energi, till exempel att det byggs ett vindkraftverk där det tidigare användes kolkraft.

Vi ses på andra sidan nyåret! 

 

Vill du också skapa en värld som fungerar, ta ansvar för både din egen och företagets utveckling? Tror du på att dela med dig av erfarenhet och kunskap för att utvecklas tillsammans med andra?

Vi tror på ett adaptivt arbetssätt och en prestigelös miljö med korta beslutsvägar. Vi letar efter personer som vill leda utvecklingen inom kvalitetssäkring framåt, inte följa den. Som gärna tänker nytt och tänker framåt. Som precis som vi drivs av en stor portion nyfikenhet, kreativitet och gemensamt engagemang.

Vill du höra mer om vad det betyder som medarbetare hos oss och för dig?
Vi vill jättegärna veta mer om dig och om vi kan erbjuda dig något.

Jag vill veta mer, kontakta mig 

 

Vi rekommenderar också

Newsletter Signup Read more